• Az év vége legjobb híre a Csoóri Sándor Alaphoz benyújtott pályázataink sikere volt. Tovább folytathatjuk értékteremtő munkákat, mind a kézművesség mind a néptánc területén, mindemellett székházunk is megújul.
  • Decemberben valamennyi közösségünk tartott évzáró ünnepséget. A jó hangulatú összejövetelek fontos kelléke volt a sok finomság, melyek elkészítésében a csoportok tagjai is közreműködtek.
  • Az ősszel megkezdett szövő, hímző, kosárfonó, mintarajzoló műhelymunka első része karácsony előtt jó hangulatú, a nagyközönség számára is nyitott ajándékkészítő workshoppal fejeződött be. Év elején újra meghirdetjük kreatív műhelyeinket, a már korábbi mesterségek mellett újakat is tervezünk, pl. gyöngyfűzés, rojtkötés.
  • Szintén év elején került meghirdetésre a Százrózsás Hímzőpályázat, melyet idén 7. alkalommal rendezünk meg. A pályázat témája a matyó és dél-borsodi textiles hagyományok megújítása
    Egyesületünk rendezi meg az Élő Népművészet program régiós kiállítását, melynek szervezését szintén elindítottuk 2020. januárjában.  Százrózsás pályázat felhívása  ONK felhívás