November 11-13. között került megrendezésre Veszprémben a Bakony Expo, melyen kezdettől fogva részt veszünk mestereinkkel. A nyitva tartás ideje alatt folyamatosan játszóházi foglalkozásokkal színesítjük a programot.

November 19-én a NESZ alakulásának 40. évfordulóján tartott ünnepségen a Vajdahunyad várban alapítótagjainkkal vettünk részt. Mivel Egyesületünk is idén 40 éves, alapító tagjaink ez alkalomból  emléklapot vehettek át: Cz. Tóth Hajnalka hímző-és gyöngyfűző Népi Iparművész, A Népművészet Mestere Balatonalmádiból, Szabó László Zoltán KirályZsiga Díjas fafaragó Népi Iparművész, A Népművészet Mestere Vöröstóról, Nesó Sándor csont-szaru- és fafaragó Népi Iparművész, A Népművészet Ifjú Mestere, A Népművészet Mestere, A Magyar Kultúra Lovagja Berhidáról,  Lőrincz Péter fafaragó, Mesterremek Díjas Szövőszék készítő Pápáról és Gyapai László fafaragó Népi Iparművész Zánkáról.

November 25-én rendeztük meg a hagyományos évenkénti NIT zsűrizést idén Balatonfüreden az Arácsi Népházban. Ez alkalommal 14 alkotó 88 tárgyat hozott elbírálásra.