• Kiállítások

40. éves jubileumi kiállítás

2022. szeptember 4-én nyílt meg egyesületünk 40. éves jubileumi kiállítása a Sóstói Múzeumfaluban. A kiállítást Galánfi András Kossuth-díjas magyar népművész, a népművészet mestere, az MMA rendes tagja nyitotta meg. A kiállításhoz kapcsolódóan a hétvégeken egyesületünk tagjai mesterség bemutatókat, foglalkozásokat tartottak. 2022. október 16-ig volt látható a kiállítás.

Fafaragó szekció Kiállítása

2022. szeptember 24-én Tiszavasváriban a Vasvári Pál Múzeumban nyitottuk meg az egyesületünk fafaragóinak 15. éves jubileumi kiállítását. A megnyitó napján öt tagunk tartott mesterség bemutatót. A kiállítás október 27-ig látható a múzeumban.

  • Szolgáltatás

Nyírerdő-Nap

2022. október 1-én Nyíregyházán az erdei tornapályán került megrendezésre ez a rendezvény. Egyesületünk négy fafaragója és egy kovácsa tartott mesterség bemutatót a rendezvényen.

ESBO-HALMI Tulipán napja-Ibrány

2022. október 08-án Ibrányban rendezték meg hagyományteremtő céllal a Tulipán napot. Ezen egyesületünk öt tagja vett részt és tartott mesterség bemutatót.

  • Szakkörök

2022. október 1-től újra indultak szakköreink (csipkekészítő, fafaragó, fazekas, kosárfonó, nemezkészítő, szövő) az Alkotóházunkban, a Hagyományok Háza és a Csoóri Sándor Alap támogatásával.