• Kultúrházak Éjjel-Nappal

2020. február 14-én 17 órakor -a „Kultúrházak éjjel-nappal” rendezvénysorozathoz kapcsolódóan – megnyílt a sárbogárdi művelődési ház kamaratermében egyesületünk tagjainak és barátaiknak közös fa-, csontfaragó és esztergályos kiállítása. A vendégeket dunántúli népdal köszöntötte, Hargitai-Kiss Virág és Viasz Zoltán tolmácsolásában. Ezután Nemes Ferenc faragó népi iparművész, a Fejér Megyei Népművészeti Egyesület alapító tagja méltatta a tárlatot, s mutatta be munkáikon keresztül az alkotókat.

A kiállítók:
Sáricz Gyuláné, Szentendrei Zsuzsanna, Berta József, Izsó László, Nemes Ferenc, Stirbu Viktor, Váraljai Péter, Viasz Zoltán,

valamint

a Faesztergályos Szenior Inasok Köre:
Köpf Jenő, Ordas Gábor, Heinrich Péter, Dr. Gulyás Antal, Hegedüs István, Gajárszki Péter és Kovács György.

Köszönjük a szép számú vendégnek, hogy megtisztelte a kiállítás megnyitóját, s reméljük, hogy sikerült számukra színes és tartalmas látnivalóval szolgálnunk. Aki szeretné megnézni a kiállítást, az még három héten keresztül megteheti az intézmény nyitva tartási idejében.

  • Kiállítás

2020. február 24-én 17 órai kezdettel egyesületünk kiállítást szervez a székesfehérvári VOKE Művelődési Házban. A jószomszédi kapcsolatok ápolásának jegyében a vendég a Somogy megyei Balatonendréd csipkeverő szakköre lesz, a tárlat az ő munkáikból ad majd ízelítőt a közönségnek. A kiállítást Pulszter Zsuzsanna etnográfus nyitja meg a balatonendrédi Csipke Kultúrkör közreműködésével. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!