• Napraforgó Városi Napközis Tábor (Bregyó-köz) 2022.

A Napraforgó Városi Napközis Tábor június végétől hét héten át fogadta a diákokat Székesfehérváron. A gazdag programban már hagyománynak számít, hogy idén is tartalmas foglalkozásokat kínált a Fehérvári Kézműves Egyesülete. Hét héten át, keddenként, kézműveseink különféle kézműves programokkal várták a gyerekeket.

  • „Gyermekműhely” tábor 10-16 éves korig

Augusztus 22-től vidám kellemesen töltöttek el a gyerekek egy hetet a Fehérvári Kézművesek Egyesülete nyári kézműves táborában, ahol kézműveseink szeretettel és gazdag programokkal várták a gyerekeket.

A tábor témája: Gyöngyfüzés, makramé, természetes anyagok feldolgozása, szövés, fafaragás, keresztszemes hímzés, kézi varrás, kosárfonás.

A hét folyamán a gyerekek alkotókedve töreretlen volt, nagyon boldogok voltak, hogy saját készítésű használati tárgyakat alkothattak. A munkáikhoz vidám, szép színeket használtak.

A tábor végn  sokféle kincset, emléket vihettek haza. A szülőktől köszönetet, sok dícsérő elismerést kaptunk.

  • Civil Nap 2022 Székesfehérvár

A Fehérvári Kézművesek Egyesületének tagjai ismertették meg az érdeklődőket egyesületünkkel, szakköreinkkel, tevékenységeinkkel a Székesfehérvári Civil Napon szeptember 10-én.

Köszönjük az érdeklődést!

  • Műhelyeink

Szeptemberben ismét elindultak szakköri foglalkozásaink. Nagy örömünkre egyre többen vesznek részt műhelyeink munkáiban!  Jelenleg a kézművesházban 11 szakkör működik, jó hangulatban sok szép alkotás készül.

 

Eseményeinkkel kapcsolatban további képeket lehet megtekinteni a www.fehervarikezmuvesek.hu oldalunkon a Galériában vagy Kézművesek Háza FB oldalunkon.