• Szeretettel várjuk „Online műhelyünkben”!

Október közepén a honlapunkon és a Fb oldalunkon „Online-műhely” címmel sorozatot indítottunk. Kézműves tevékenységeket, egy-egy tárgy elkészítését mutatjuk be képekkel, fotósorozattal, melyeket tagjaink készítenek otthon.

Elsősorban  a szakköreinkben tevékenykedőket nem szeretnénk magukra hagyni,  elméleti segítséget, gyakorlati ötleteket adunk nekik, már ahol ez kivitelezhető. Sajnos sok népművészeti tevékenységhez nincs meg az otthoni háztartásban a szükséges eszköz, anyag, stb, ilyen esetben nem lehet pl. eszköz nélkül online vásznat szőni.

  • „Téli online műhelyek”

November elején indítottuk „Téli online műhelyünket”. A jeles napokhoz, a  Mikulás naphoz, a Karácsonyhoz kapcslódóan hetente adunk ajándék készítési javaslatokat. Megtalálhatók itt gyerekeknek szóló, vagy gyerekekkel készíthető ötletek is, de természetesen bárki készítheti saját örömére, kedvtelésére is

  • Betlehemi Szép Csillag kiállítás

A pályázatra beérkező alkotásokból a hagyományokhoz híven kiállítást rendezünk, ezúttal online formában lehet majd megtekinteni. Néhány napot kérünk az anyag elkészítéséhez!

Eseményeinkkel kapcsolatban további képeket lehet megtekinteni a www.fehervarikezmuvesek.hu oldalunkon a Galériában vagy Kézművesek Háza    FB oldalunkon.