• Közgyűlés

A járványügyi korlátozások betartása mellett egyesületünk kis létszámmal tartotta meg februárban közgyűlését. Öröm volt a személyes találkozó. Kovács J. Attila egyesületünk elnöke felkészülten vezette be a napirendi pontokat.
A legfontosabb napirendi pontunk az volt, hogy ebben a pandémiás helyzetben el vagyunk zárva a külvilágtól, és ebből a „hátrányból” hogyan tudunk előnyt kovácsolni. Hogyan tudnánk a külvilág és az emberek felé nyitni, ehhez milyen eszközök és felületek állnak rendelkezésünkre.
Szavazásra került, hogy szükségünk van honlapra. Ennek érdekében megtettük a kezdő lépéseket, felkerestünk egy szakembert, aki honlap készítéssel foglalkozik. Teendőink ebben az irányban is folyamatosan zajlanak.
Átbeszéltük a NESZ által küldött programokat, terveket. Megnéztük, hogy egy -egy eseményen kiállításon, Mesterségek Ünnepén hogyan, és mivel tudunk mi mesterek készülni.
Saját programjainkat részletesen megterveztük, a NESZ programjával szinkronizáltuk.
Nagy öröm számunkra hogy még csak az év elején járunk, de több tagunk különböző pályázatokon és versenyeken elindultak. Szurkolunk nekik.