• Tiszavárkonyi Alkotóház felújítása

Június 23-án sajtótájékoztatón jelentettük be a tiszavárkonyi Alkotóház felújításának első üteme befejezését, azaz, hogy van új tető az Alkotóházon, és a felújítás folytatásának terveiről is szólunk. A sajtótájékoztatón részt vett dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő asszony, aki segített az egyesületnek egyedi támogatáshoz jutni.

  • Közgyűlés Tiszavárkonyban

Július 4-én rendes éves közgyűlést tartottunk Tiszavárkonyban, ahol a hivatalos programon túl a tagok láthatták az Alkotóház felújításának alakulását, beszélhettünk a jövő terveiről. A közgyűlést finom ebéddel és baráti beszélgetéssel zártuk. Köszönet az ebédért Farkas Istvánnak, aki a szakács szerepét felvállalta.

  • Népi Szövő Szakkor júliusban

A Népi Szövő Szakkör foglalkozásai folytatódnak július hónapban is, most heti két alkalommal jönnek össze a szövés tudására vágyó asszonyok a törökszentmiklósi Kézművesházban.

  • Kosárfonó tanfolyam 

A Kosárfonó tanfolyam elmaradt foglalkozása Szolnokon folytatódtak és július 16-án befejeződött a felnőttek tanítása.

  • Adománygyűjtés a tiszavárkonyi alkotóház újraépítéséért

A 2017. januári rendkívüli közgyűlés döntése nyomán az egyesület folytatja az adománygyűjtést a tiszavárkonyi alkotóház újraépítésért.  A felújítás első üteme befejeződött, azaz újra ép tető van az alkotóházon. Most a második ütem megvalósításához várjuk az adományokat.

Kérjük, hogy Ti is segítsétek, karolják fel ezt a kezdeményezést!

 

Az adománygyűjtéshez elkülönített bankszámlát nyitottunk, ami:

A jogosult: JNSZ Megyei Népművészeti Egyesület

TISZAVÁRKONY ALKOTÓHÁZ ÚJJÁÉPÍTÉSE

Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt: 11745004-21413926

Jelentősen nőttek az építőipari árak, most pénzbeli segítségre van szükségünk!

Kérem, segítsetek, hogy építhessünk!