• 2021 Nyár, élet, emberek, találkozások, öröm, alkotások, díjazások…

Végre elérkezett ez az idő is. Nagyon vártuk mindannyian. Egyesületünkben is elindult az élet.

Megtartottuk közgyűlésünket, melyen nagyon sokan jelen voltak. Remek volt a hangulat, minden előttünk álló programot lehetőséget és fontos feladatokat megbeszéltünk.

Nagy öröm számunkra, hogy tervezhetjük a Budapesten megrendezendő Mesterségek Ünnepének teendőit az egyesületünk résztvevőivel. Nagy erőkkel készülünk a rendezvényre, mely idén új helyszínen kap helyet.

Kisgyőrben megrendezésre került a falunap. A programon kicsik és nagyok is találhattak számukra programot. Kézműves foglalkozás a Bükkaljai Mesterek közreműködésével, daltanulás, táncház Boncsérné Színai Tünde vezetésével, valamint főzés és sok játék várt minket.

A Hagyományok Háza XVII. Élő Népművészeti kiállítás díjkiosztóján nagy örömünkre egyesületünk tagjai is díjazottak lettek. Kovács J. Attila csizmadia mester az élő népművészet jegyében készített cipő és csizmakollekcióval Folk Trend díjat kapott. Fia, Kovács Levente Gránátalma díjat kapott, aki aranymíves, ötvös és drágakőfoglaló. Nyitott az újra, modernre, szokatlanra. 2012 -ben kezdte tevékenységét, Budapesten. 2016-ban az ékszerkollekciója Magyar Kézműves Remek díjat nyert, melyet a Magyar Kereskedelmi Iparkamara bírált. Gratulálunk neki!

Kövessen  minket  mindenki,  erőben egészségben!

Találkozzunk a Várban!