Egyesületünk decemberben több a családi programon vett részt.

  • Ilyen volt a székesfehérvári Civil Központban szervezett rendhagyó vásár és Mikulás váró program december 7-én és a martonvásári Brunszvik-Beethoven Központban szervezett családi adventi program december 8-án. Mindkét helyszínen készítettünk gyékény díszeket (fenyőfát, csillagot, angyalkát), papírból ajándékkísérő kártyákat, fenyőfadíszeket. Martonvásárban nagy sikere volt az adventi koszorúnak és az ajtódíszeknek is.
  • Több éve rendszeres visszatérői vagyunk a Várkert Bazár adventi családi rendezvényeinek. Idén a decemberi vasárnapokon tartottuk foglalkozásainkat. Minden alkalommal több asztalszigetnél, változatos programokkal vártuk a kicsiket és nagyokat. Készítettünk dekorációkat, asztal-, ajtó-, fenyőfa díszeket, adventi koszorúkat, méhviaszgyertyákat, fonalból angyalkákat, mézeskalácsot, kirakókat, apróbb ajándéktárgyakat. Közvetlenül karácsony előtt december 22-én várjuk még a családokat.
  • December 5-én nyílt meg A Szabadművelődés Házában a Közép-dunántúli népi iparművészeti és iparművészeti kiállítás. A kiállítást Sevella Zsuzsa rendezte, megnyitotta Landgráf Katalin textilművész az MMA rendes tagja. A megnyitón közreműködtek: Tapodiné Pisch Anikó ének és Tugyi István zongora. A kiállítás 2020. január 5-ig látogatható, az intézmény nyitvatartási idejében. A téli szünet alatt érdemes érdeklődni a 22-314-456-os telefonszámon az aktuális nyitvatartási rendről.