• Szeretettel várjuk „online műhelyünkben”!

Március végén a honlapunkon és a FB oldalunkon “Online-műhely” címmel sorozatot indítottunk, mely 16 részből áll. Kézműves tevékenységeket, egy-egy tárgy elkészítését mutatjuk be képekkel, fotósorozattal, videóval, melyeket tagjaink készítenek otthon.

A visszajelzések alapján nagy számban vesznek részt “Online-műhelyünkben”, sokan örömmel varrnak, sütnek kalácsot, mézest, festenek tojást, fűznek gyöngyöt, vagy olvasnak és játszanak mesét az útmutatások alapján.

Fő szempontunk, hogy az oldalunkra kattintók az otthoni bezártságban fellelhető anyagokból tudjanak elkészíteni tárgyakat gyerekekkel közösen, vagy csak maguknak.

A másik szempontunk, hogy a szakköreinkben dolgozókat sem hanyagoljuk el, és elméleti segítséget, gyakorlati ötleteket adunk nekik, már ahol ez kivitelezhető. Sajnos sok népművészeti tevékenységhez nincs meg az otthoni háztartásban a szükséges eszköz, anyag, stb, ilyen esetben nem lehet pl. eszköz nélkül online vásznat szőni.

Az “Online-műhelyünkben” megjelent ötletek folyamatosan elérhetőek, így bárki megtalálhatja és megvalósíthatja azokat.

Már dolgozunk a folytatáson.

Eseményeinkkel kapcsolatban további képeket lehet megtekinteni a www.fehervarikezmuvesek.hu oldalunkon a Galériában vagy Kézművesek Háza    FB oldalunkon.