Bihari Népművészeti Egyesület eseményei

Bihari Népművészeti Egyesület eseményei

  • 2017 .05. 02. „VII. „KITESSZÜK A SZŰRÉT” alkotói pályázat, pályamunkáinak zsűrizése.
  • 2017.05.19 –én a VII. „KITESSZÜK A SZŰRÉT”

Alkotói pályázat díjátadó ünnepsége, az alkotásokból rendezett kiállítás megnyitója és a hozzá kapcsolódó szakmai nap. Nagyon sokan jöttek az ország minden részéről az eseményre – nagy örömünkre! Török Istvánné, Dr. Vitányi István, Pajna Zoltán és Bónácz János köszöntötte a vendégeket, Beszprémy Katalin nyitotta meg a rendezvényt, majd a zsűri elnöke Dr. V. Szathmári Ibolya értékelte a beérkezett pályaműveket, ezt követően három előadást hallhattunk. Felléptek a színpadon a Sárándi Dalárdások, a Nádudvari Kézműves Szakiskola diákjai egy csodálatos divatbemutatóval és a Peszterce Néptáncegyüttes zárta a műsorokat. Fantasztikus volt a nap! Az alkotásokból berendezett kiállítás június 16-ig tekinthető meg, szeretettel várunk minden érdeklődőt!

  • VÁROSNAP 2017.05.20.

A rendezvények szinte egymást érték városunkban, amiken mi is ott voltunk. A város napján a hangulatosan berendezett, góré árnyékában régi idők játékait idéztük fel. Kézműves foglalkozást tartottunk a gyerekeknek, mestereink bemutatóztak, ízelítőt adtak mesterfogásaikból.

  • Gyermeknapi rendezvény 2017.05.27.

A városi gyermeknapi rendezvény, amin a nemezeléssel és rongybaba készítéssel, arattunk sikert. Kicsik és nagyok is örömmel vettek körbe bennünket.

  • Nemzetközi Gyermek Alkotótábor

Már készülünk a nyári Nemzetközi gyermek Alkotótáborunkra, mely 2017.07.03-07-ig lesz, ahol vendégünk lesz az olasz testvérvárosból 6 gyermek.

  • Felnőtt tábor 2017.07.26-29.

XIX. Országos Felnőtt csuhéfonó és kézműves alkotótábor
Hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt felnőtt alkotótáborunkba! Még van szabad hely!!! Jelentkezési lap és a tábor tematikája a Bihari Népművészeti Egyesület weboldalán letölthető 
Lehetőség van egy- egy napra is jelentkezni, amelyik tevékenység felkeltette érdeklődését.

KONTRASZTMÓD:
BETŰMÉRET