Zala Megyei Népművészeti Egyesület eseményei

Zala Megyei Népművészeti Egyesület eseményei

  • Projektegyeztető megbeszélést tartottunk január 6-án Verzejben (Szlovénia) az Interreg V- A Szlovénia- Magyarország Együttműködési Program megnyíló pályázati lehetőségeiről az idegenforgalom területén.
  • Január 11-én részt vettünk Bucsután a „Minden, amit tudni szeretne a Szociális Szövetkezetekről” című műhelynapon, ahol előadásokat hallgattunk meg a szociális szövetkezetek alapításáról, működéséről, továbbá jó példákat mutattak be a szervezők.
  • Február 20-án, másodjára rendezzük meg a „Népi Kézműves Közösségek a Nyugat- Dunántúlon” című regionális konferenciát a NESZ támogatásának köszönhetően. A konferencia programját tartalmazó meghívó és jelentkezési lap letölthető a www.zalanepmuveszet.hu oldalról.
  • Egyesületünk felhívja a figyelmet, hogy 2016-ban, immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerül a Zalaegerszegi Országos Faműves Konferencia és pályázat, melynek célja a magyar népi kézművesség faműves hagyományainak bemutatása, továbbéltetése, a szakterület problémáinak megvitatása, pályázati, bemutatkozási és tanácskozási lehetőség az országban tevékenykedő, faművességgel foglalkozó közösségek és egyéni alkotók számára. A részletes felhívás és jelentkezési lap letölthető a www.zalanepmuveszet.hu oldalról.