Dr. Kresz Mária Alapítvány eseményei

Dr. Kresz Mária Alapítvány eseményei

Karácsonyi előkészületek

Idén is megtartottuk népszerű családi adventi és karácsonyi készülődésünket. A nyitott nap keretén belül a látogatók kipróbálhatták magukat az agyagozásban, készíthettek karácsonyfa díszeket szalmából és csuhéból, teljes körűen elkészíthették az adventi koszorújukat természetes anyagokból és hozzá kézzel készített mártott vagy tekert gyertyákból. És a legnépszerűbb természetesen idén is a mézeskalács díszítés és sütés volt, ahol megannyi csodaszép finomság született!

Tanóra kiegészítő foglalkozás

Ahogy minden évben idén is sok-sok iskolás osztályt és óvodás csoportot láthattunk vendégül műhelyünkben. Kisebbeknek meséltünk az anyagokról és a mesterségről majd profi segítséggel elkészíthették maguk akár a karácsonyi ajándékukat is! Nagyobbak vagy visszajáró, tapasztalt osztályok már igen ügyes műalkotásokat készítettek, persze ehhez vannak akik egész évben, több alkalommal is jönnek.

Végzett hallgatóink kiállítása

Idén vizsgázott hallgatóink csodaszép munkáiból mini kiállítás született.

Tanfolyamaink és szakköreink

December 18-ától az Alapítványunk zárva tart, de január 4-én már nyitunk is! Folytatódnak tanfolyamaink és szakköreink is indulnak, illetve keresztfélévben lehet csatlakozni valamennyihez! Részletekért kérjük látogasson el honlapunkra: www.fazekaskozpont.hu